Meniu Hanu Ancuței

Preparate culinare gustoase din
bucutaria românească.

grey-devider

La Catering Hanu Ancuței sunt respectate toate regulile și normele de calitate și igienă în alimentație în conformitate cu prevederile legale și cu bunele practici în domeniu. Specificul ofertei noastre este acela că ingredientele folosite la preparate și produse sunt naturale și de cea mai bună calitate.

Modul atent de preparare a mâncărurilor, condițiile de depozitare și transport și livrarea la comandă asigură prospețimea bucatelor noastre.

Savoarea bucatelor noastre este data de îmbinarea perfectă dintre specificul bucătăriei moldovenești autentice și rafinamentul rețetelor internaționale.

Noi ne tratăm clienții că și cum ar fi familia noastră: le oferim produse gustoase, gătite ca acasă, cu grijă și afecțiune, în raport cu dorințele lor.

Mic dejun la Hanu Ancuței

Varianta 1 – 30 RON

  • Omletă cu pastramă/brânză oi/ciuperci/jumări
  • Salată verde cu roșii/ridichi
  • Turtă/pâine de casă
  • Cafea/ceai
  • Apă plată/apă minerală
  • Cornulețe cu rahat/plăcintă cu mere

Varianta 2 – 30 RON

  • Mușchiuleț de porc 25gr
  • Pastramă pui 25gr
  • Ceafă porc afumată 25gr
  • Telemea de capră 50 gr
  • Roșii
  • Castaveti
  • Apă plată/apă minerală/suc
  • Cafea/ceai
  • Plăcintă cu brânză/plăcintă cu mere

Varianta 3 – 30 RON

  • Gustare vegetariană: fasole bătută,roșie cu salată de vinete, măsline, salată crudități, zacuscă de pește
  • Ciupercuțe marinate
  • Lapte bătut
  • Cafea/ceai
  • Salată fructe
  • Apă plată/apă minerală

Gustări reci

  • Piept de pui cu vinete și sos de iaurt (piept de pui, vinete, sos de iaurt) – 25 ron
    Chiken breast salad with eggplant and yogurt (chiken breast, eggplant, yogurt sauce) – 300 g
  • Salată cu piept de pui și sos de brânză (piept de pui, salată verde, roșii, castraveți, sos de brânză) – 25 ron
    Chiken breast salad (chiken breast, green salad, tomatoes, cucumbers, cheese sauce) – 300 g
  • Salată de crudități (țelină, morcov, varză albă, roșii, fasole boabe, ceapă roșie, ciuperci, ardei gras) – 25 ron
    Raw vegetable salad (celery, carrots, white cabbage, tomatoes, haricot beans, red onion, mushrooms, green pepper)- 400 g
  • Brânzeturi asortate românești (cașcaval, telemea, caș de oi, cașcaval afumat, brânză împletită, ardei gras, roșii cherry) – 25 ron
    Romanian Cheese (pressed cheese, sheepa€™s green cheese, smoked pressed cheese, pepper, cherry tomatoes) – 180/30/100 g
  • Pastramă de rață pe andive/Duck pastrami on endives – 20 ron
  • Gustare rece tradițională (pastramă de porc, ceafă de porc, pastramă de rață, cas, roșie cu salată de vinete, chifteluțe speciale, ceapă roșie, ardei gras) – 50/50/50/50/150/50/50/30g – 42 ron

Meniul zilei

Meniul Drumețului – 30 ron

O ciorbă grozavă, la alegere din:

  • Borș de vițel cu ștevie 400g
  • Borș de legume cu ștevie 400g
  • Borș de găina 400g
  • Borș de perișoare 400g
  • Supă de găină cu găluște 400g

Fel principal**

  • Pârjoale moldovenești, cartofi piure cu ceapă,castraveciori murați 180/150g
  • Pui cu smântâna și mămăliguță 80/150/200g
  • Mici cu cartofi la cuptor și murături asortate 150/150/50g
  • Ficat de porc cu orez și sos de vin 150/150/200g
  • Ficăței cu mămăliguță și mujdei 200/200/50g
  • Pui la ceaun cu mămăliguță și mujdei 360/50g

Supe, Borșuri, Ciorbe

  • Supă de găina cu găluște 400gr – 12 ron
  • Borș de găina 315gr – 14 ron
  • Borș moldovenesc de fasole cu ceapă și costiță 400gr – 13 ron
  • Ciorbă de burtă 100/300gr – 15 ron
  • Borș de afumătură 85/300gr – 13 ron
  • Borș de vițel cu sfeclă roșie și smântână 40/350gr – 14 ron
  • Borș de legume 400gr – 12 ron
  • Borș de perișoare 50/350gr – 13 ron
  • Smântână 50gr – 1.5 ron
  • Ardei iute 1 buc – 0.6 ron
  • Colăcel – 2 ron
  • Turtă – 2 ron

Gustări calde

  • Ciuperci umplute cu brânză la cuptor/ Cheese stuffed mushrooms€ in oven – 18 ron
  • Mămăliguță cu brânză de vaci și smântâna /Polenta with curd cheese and sour cream – 18 ron
  • Bulz țărănesc (cârnați de casă afumați, pastramă de oaie, pastramă de porc, brânză de oi) – 15 ron
    Tradițional oven baked polenta with sheepa€™s milk cheese, smoked homemade sausages, sheep păstrămi and pork păstrămi – 380 g
  • Cocoloși de brânză, ochiuri și jumări – 15 ron
    Sheperda€™s pellet (hominy, sheepa€™s milk cheese, fried eggs and scraps) -200/60/50 g
  • Pastramă de porc/de oaie, pregătită în casă, stinsă cu vin roșu și servită cu mămăliguță – 20 ron
    Grilled pork păstrămi/tender sheep păstrămi, homemade, sprinkled with wine and served with polenta
  • Gustare caldă tradițională (cârnați de casă, ficăței înveliți în șuncă, pastramă de oaie, câș, mămăliguță) – 35 ron

   Tratidional warm dish (homemade sausages, liver rolled în ham ,sheep-mutton         păstrămi, green cheese, polenta) – 100/100/100/100/300 g

Preparate de bază

  • Hribi cu smantană – 32 ron

Preparate la grătar

  • Cârnăciori de casă moldovenești /Moldavian homemade sausages – 16 ron
  • Pulpe de pasăre / Grilled chicken legs – 23 ron
  • Mușchiuleț de porc/ Grilled pork fillet – 25 ron
  • Cotlet de porc/ Pork chop – 25 ron
  • Piept de pasăre /Grilled chicken breast – 24 ron
  • Frigărui de pasăre /Roasted chicken breast on the spit – 24 ron
  • Ceafă de porc/ Roast pork – 26 ron
  • Mixed gril (mușchi de vacă, cotlet porc, ficat)/ Mixed meat grills (grilled beef fillet, pork chops, liver) – 35 ron
  • Mușchi de văcuță /Grilled beef fillet – 45 ron
  • Celebrii mititei serviți cu muștar/ Famous grilled spiced meat rolls served with mustard – 3 ron/buc.

Preparate din carne de vită

  • Rasol de vacă cu cartofi la cuptor, cu sfeclă roșie /Boiled beef baked in jacket potatoes with beetroot and horseradish / 250/200 – 32 ron
  • Mușchi de văcuță cu hribi de pădure/ Beefsteak with boletus 200/150g – 59 ron
  • Mușchiuleț de vițel cu rozmarin, 350/100/100g / Veal fillet with rosemary
    (mușchi vițel, ierburi aromatizate, cartofi picanți) – 49 ron
  • Cotlete de miel aromat / Aromatic lamb chops 250/100g (costiță de miel, ierburi aromatizate, cartofi picanți) – 45 ron
  • Frigărui de berbecuț / Grilled lamb breast / 250g (pulpă de miel, ceapă, ardei gras, condimente) – 35 ron
  • Papricaș de vită la ceaun, 350g/ Beef pulp, onion, tomatoes – 40  ron

Preparate din carne de porc

  • Limbă cu măsline și piure/ Tongue with olives and mashed potatoes – 25 ron
  • Fudulii și măduvioare la tigaie/ Fried marrow – 30 ron
  • Ficat de porc stropit cu vin, cu garnitură de ciuperci și pilaf/ Pork livers în wine, with mushrooms and rice – 27 ron
  • Tocăniță de purcel cu mămăliguță/Pork stew with polenta – 26 ron
  • Pârjoale moldovenești cu cartofi piure cu ceapă/ Moldavian fried meatballs with mashed potatoes with onion – 26 ron
  • Fasole albă cu afumătură /White beans with gammon (smoked knuckled of pork) – 27 ron
  • Sărmăluțe cu 3 arome (carne de gașcă, porc și vită) fierte în vin /Stuffed cabbage with duck breast, pork and beef, boiled în wine – 29 ron
  • Tochitură moldovenească /Moldavian a€œTochitura” Tochitură moldovenească (pulpă de porc, ficat de porc, cârnăciori de casă, câș de oi, ochiuri, mămăliguță)
    Moldavian a€œTochitura”(scraps, pork liver, sausages, fried egg, sheepa€™s milk cheese, polenta) – 35 ron
  • Cotletul drumețului /Ramblea€™s chop Cotletul drumețului (cotlet, ceafă afumată, cașcaval, sos de smântâna, cartofi gratinați)
    Ramblea€™s chop (pork chop, pork smoked nape, pressed cheese, sour creăm sauce, oven baked potatoes) – 32 ron

Preparate din carne de pasăre

  • Cocoșel de munte cu cartofi gratinați/ Ovenbacked mountain rooster with potatoes – 45 ron
  • Specialitatea bucătarului șef/Chefa€™s speciality Piept de rață moldovenesc cu varză roșie călită, ardei iute și mămăliguță
    Chefa€™s speciality-Moldavian duck breast with braised red cabbage, hoț pepper and polenta – 55 ron
  • Ficăței de pasăre cu ciuperci, costiță și vin, cu mămăliguță și mujdei/ Chiken livers with mushrooms and ham in wine, served with polenta and garlic sauce – 28 ron
  • Pui cu smântâna și mămăliguță/ Chicken with sour cream and polenta – 27 ron
  • Pui cu busuioacă /Chicken with basil Pui cu busuioaca (pulpă de pui, smântâna, roșii, mămăligă)
    Chicken with basil (chiken legs, sour creăm, tomatoes, polenta) – 27 ron
  • Pui la ceaun cu mămăliguță și usturoi /Pan-fried Chicken with polenta and garlic – 35 ron
  • Cinteu din piept de pui(piept pasăre, legume, brânză de oi, mămăliguță)/ Chicken breast with vegetables sheepa€™s milk cheese and polenta – 30 ron
  • Pui Flambați / Chichen flambe 1000g – 45 ron

Preparate din pește

  • Saramură de crap cu mămăliguță/ Carp in brine sauce with polenta – 35 ron
  • Crap prăjit cu mămăliguță și usturoi/ Fried carp with polenta and garlic – 35 ron
  • Șalău pane cu mămăliguță și usturoi /Breadcrumbed pikeperch with polenta and garlic – 32 ron
  • Păstrăv fript cu sos picant/ Fried trout with hoț sauce – 35 ron
  • File de șalău cu capere, ciuperci și amestec de ierburi aromate – 35 ron
  • Icre crap – 15 ron
  • Icre de știucă – 30 ron
  • Zacuscă pește – 15 ron
  • Batog de morun – 25 ron
  • Salată de scrumbie cu ceapă și măsline – 25 ron

Platou Hanul Ancuței

  • Platou Hanu Ancuței – 47 ron
    (mușchi văcuță, ceafă de porc, frigărui din piept de pasăre, cârnați de casă, cartofi la cuptor, salată de varză, murături asortate)
    Ancutaa€™s Inn Plate
    (grilled beef fillet, roast pork, chicken breast skewers, homemade sausages, oven baked potatoes, assorted pickels)

Ospaț moldovenesc 4 persoane

Ospăț moldovenesc – 98 ron

  • O combinație de gustare rece: păstrămi de rață pe salată de țelină sau salată de andive, mușchi Montană, ceafă afumată de casă, șunculița afumată, fasole bătută, ardei cu pastă de brânză, chifteluțe speciale, caș de oaie, roșii cherry, zacuscă. A combination of cold appetizer: smoked duck on celery salad or endive salad, Montană pork fillet, home smoked bacon, homemade smoked ham, mashed beans, pepper with cream cheese, special meatballs, sheep’s cheese, cherry tomatoes, vegetable stew.

Ospăț moldovenesc 2 – 99 ron

  • O combinatei de gustare caldă: ciuperci cu brânză, pui la ceaun, cârnați de casă, sărmăluțe din piept de gâscă fierte în vin, mămăliguță, ficăței cu bacon, salată de sfeclă roșie.
    A combination of hot meals: mushrooms with cheese, pan-fried chicken, homemade sausage, stuffed cabbage with duck breast cooked in wine, polenta, chicken livers rolled in bacon, beetroot salad.

Ospăț moldovenesc 3 – 150 ron

  • O combinație de preparate de bază: mușchi cu hribi, frigărui de berbecuț, scărița, pilaf, cartofi la cuptor cu rozmarin
    A combination of maincourses: pork fillet with boletus, skewers of lamb, ribbs, rice pilaf, baked potatoes with rosemary.

Ospăț moldovenesc 4 – 43 ron

O combinație de desert: papanași, găluște cu pruned, pere în sos de vin, cremă de zahăr ars.
A combination of dessert: cheese fritters eith cream and jam, dumplings with plums, pears in wine sauce, crame brulée.

Preparate din pește

  • Purceluș de lapte la cuptor flancat cu măruntaie
  • Țap la proțap
  • Curcan umplut la cuptor
  • Rată umplută cu sarmale
  • Hălci de batal la cuptor cu mirodenii
  • Jigou de porc
  • Cocoș în sos de vin țărănesc
  • Iepuraș cu ceapă și măsline
  • Pui pe jar
  • Piftie de cocoș
  • Pastramă de căprioară
  • Pastramă de mistreț

Meniu vânătoresc

Meniu vânătoresc 1 – 43 ron

  • Strachină haiducului (carne de căprioară, mușchi de mistreț, ciuperci, sos vânătoresc)
    Outlawa€™s plate (venison, mushrooms, chasseur)

Meniu vânătoresc 2 – 43 ron

  • Mușchi de mistreț cu sos de hrean, ciuperci sălbatice, cartofi nature și morcovi sote
    Fillet of wild boar with horseradish sauce, wild mushrooms and carrots

Meniu vânătoresc 3 – 68 ron

  • Ospăț vânătoresc (mușchi de căprioară, mușchi mistreț, cârnați vânătorești, varză roșie călită și ciuperci asortate)
    Banquet platter(venison fillet, fillet of wild boar, chasseur sausages, braised red cabbage and mushrooms)

Meniu vânătoresc 4 – 75 ron

  • Mușchi de căprioară cu hribi de pădure
    Venison with boletus

Meniu vegetarian

  • Zacuscă de casă/ Homemade vegetable stew 100gr – 10 ron
  • Fasole bătută / Mashed beans 100gr – 6 ron
  • Salată de vinete / Eggplant salad – 10 ron

Salată de vinete (vinete, ceapă, roșii, ulei de măsline)
Eggplant salad (eggplant, onion, tomatoes, olive oil) / 100 gr – 10 ron

  • Salată de crudități / Vegetable salad – 25 ron

Salată de crudități (țelină, morcov, varză albă, roșii cherry, fasole boabe, măsline, ceapă roșie, ciuperci, ardei gras) /
Vegetable salad (celery, carrots, white cabbage, cherry tomatoes, beans, olives, red onion, mushrooms, green pepper) – 400 g

  • Sărmăluțe cu ciuperci și mămăliguță /Stuffed cabbage with mushrooms and polenta – 20 ron
  • Învârtita cu mere / Tradițional apple cake – 9 ron
  • Salată de morcovi și gulii / Carrots and French turnip salad 200gr – 15 ron
  • Salată de varză albă și roșie cu sos de nuci / White and red cabbage salad with walnuts sauce 200gr – 10 ron
  • Borș de hribi / Boletus soup 400gr – 13 ron
  • Borș de legume /Vegetable soup 400gr – 12 ron
  • Pere în sos de vin/ Pears în wine sauce 150gr – 10 ron
  • Cornulețe cu rahat /Tratidional Turkish delight cake 100gr – 4 ron
  • Borș de fasole / Beans soup 400gr – 12 ron
  • Spanac cu hrean și mamaligura / Spinach with horseradish and polenta 250gr – 15 ron
  • Varză călită cu mămăliguță /Tempered cabbage with polenta 300gr – 15 ron
  • Hribi de pădure cu ceapă și mămăliguță /Soted boletus with polenta 300gr – 30 ron
  • Salată de fructe/ Fruit salad – 12 ron
  • Pilaf cu ciuperci / Rice pilau with mushrooms – 9 ron

Preparate din pește

  • Mămăligă /Polenta – 2.5 ron
  • Varză roșie călită/ Braised red cabbage – 7 ron
  • Cartofi în coajă gratinați/ Gratinated potatoes 180gr – 7 ron
  • Ciuperci proaspete la grătar/ Grilled mushrooms – 10 ron
  • Ciuperci sote cu aromă de usturoi /Sauted mushrooms with garlic flavour 150 gr – 8 ron
  • Piure de cartofi cu ceapă/ Mashed potatoes with onion – 7 ron
  • Legume la grătar cu ulei de măsline /Grilled vegetables with olive oil – 10 ron
  • Legume la grătar cu ulei de măsline (vinete, dovlecei, ardei gras, cartofi copți pe plită, țelină)
    Grilled vegetables with olive oil
    (aubergines, zucchini, green pepper, potatoes, celery) – 10 ron
  • Hribi aromați la grătar/ Grilled boletus – 19 ron
  • Spanac cu hrean (spinach whit horseradish) 200gr – 10 ron
  • Pilaf cu măsline (rice pilaf with olibe) – 8 ron
  • Cartofi la cuptor / Baked potatoes 200g – 8 ron

Salate

  • Salată de primăvară(salată verde, ridichi,ceapă verde) /Spring salad (lettuce,radishes,green onions) – 10 ron
  • Salatムde varzムalbă cu morcov/ White cabbage salad with carrots – 7 ron
  • Salatムde sfleclă roșie cu hrea/n Beetroot salad with horseradish – 7 ron
  • Salatムasortată/Mixed salad – 9 ron
  • Salatムasortatム(roșii, ardei gras, castraveți, telemea, ceapăƒ) – 9 ron
  • Mixed salad (tomatoes, peppers, cucumbers, cottage cheese, onions) – 9 ron
  • Salată de andive cu țelină și ulei de nuci/endive salad whit celery and wallnut oil – 9 ron
  • Salată de ardei copți cu roșii /baked green pepper salad whith tomatoes – 9 ron
  • Murături asortate /Mixed pickled – 7.5 ron

Desert

  • Cornulețe cu rahat și nuci /Tradițional walnuts and turkish delight desert – 4  ron
  • Plăcint㠀œPoale-€™n brau” /Tradițional romanian cheese pie a€œPoalea€™n brau” – 4 ron
  • Alivancă Tradițional Moldavian pie (cottage cheese, raisins, maize and wheat flour) – 10 ron
  • Cremă de zahăr ars /Sugar cream – 9 ron
  • Învârtita cu mere/ Apple cake – 9 ron
  • Clătite cu dulceața de casă/ Jam pancakes – 10 ron
  • Coltunasi cu brânză și smântâna /Cottage cheese ravioli with creăm – 10 ron
  • Pere în sos de vin / Pears in wine sauce – 10 ron
  • Găluște cu prune/ Plum dumplings – 12 ron
  • Papanași cu brânză de vaci, smântâna și dulceața/ Cottage cheese fritters with creăm and jam – 15 ron
  • Deșert asortat (alivancă, găluște cu prune, coltunasi) / Assorted desserts – 15 ron
  • Salată de fructe / Fruits salad – 12 ron

Vinuri

  • Fetească Albă – 60 ron
  • Pinot Gris – 60 ron
  • Sauvignon Blanc – 60 ron
  • Chardonnay – 60 ron
  • Tămăioasă Românască – 60 ron
  • Principesa Margareta Alb – 120 ron

(Cupoaj de Chardonnay, Pinot Gris, Viognier baricat, Viognier Nebaricat)

  • Sinceritate – 120 ron

(Cupaj de Viogner si Tămâioasă Românească)

  • Onoare – 120 ron

(Cupaj de Fetească Albă, Chardonnay baricat și nebaricat, Sauvignon Blanc, Pinot Gris)

  • Speranță – 120 ron

(Cupaj de Pinot Noir roze, Pinot Gris roze, Cabernet Sauvignon roze)

  • Tămâioasă Roza – 80 ron
  • Pinot Noir – 60 ron
  • Merlot – 60 ron
  • Cabernet Sauvignon – 60 ron
  • Principesa Margareta Roșu – Marselan – 120 ron
  • Dărurire – 120 ron

(Cupaj de Cabernet Sauvignon, Marselan și Syrah)

  • Respect – 120 ron

(Cupaj de Cabernet sauvignon și Marselan)

  • Recunoștința – Cabernet Sauvignon – 120 ron

Pregătești un eveniment? Contactează-ne